Vitaal en in balans naar je pensioen

Met het opschuiven van de AOW leeftijd werken wij langer door tot wij van ons pensioen kunnen genieten. Het prettigst is daarbij zo lang mogelijk fit en vitaal te blijven. Zodat werken leuk blijft!

Organisaties die oog hebben voor de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers hebben daar direct voordeel van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Het PersoneelsPunt helpt je de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers te vergroten.

Veel gezondheidsklachten en welvaartsziekten worden veroorzaakt door onze levensstijl. Maar gelukkig kunnen we daar zelf iets aan veranderen! Op een persoonlijke en positieve manier begeleidt de vitaliteitscoach van Het PersoneelsPunt de medewerkers zodat zij zich gelukkiger, fitter en meer in balans voelen. Zij geeft adviezen met betrekking tot gezonde voeding, voldoende beweging èn ontspanning; de combinatie van deze drie factoren helpt om gezond en vitaal in het leven te staan.

Omdat mensen nu eenmaal gewoontedieren zijn coacht de vitaliteitscoach op gedragsverandering. Zo krijgen de medewerkers mentale vaardigheden aangereikt waardoor zij betere keuzes leren maken voor een gezonde levensstijl. Hun inzicht in eigen gedrag wordt vergroot en ze leren met tegenslagen om te gaan. Zodat zij ook op moeilijke momenten gemotiveerd blijven om hun nieuwe gezonde levensstijl vol te houden!

Gedurende 6 individuele gesprekken gaat onze vitaliteitscoach stap voor stap met de medewerker aan de slag om zijn of haar duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie te vergroten.

Investering

€ 495,-  excl. btw

Data

De bijeenkomsten voor leefstijlcoaching worden samen met de klant ingepland.

Bijzonderheden

Het traject omvat 4 à 5 bijeenkomsten.

Interesse?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


    TOP