Opfriscursus Nederlands

Heb je moeite met werkwoordspelling? Twijfel je wel eens over het los of aan elkaar schrijven van woorden of het gebruik van koppeltekens en trema’s? Denk je regelmatig bij het schrijven ‘hoe zat het ook al weer?’. Dan is de opfristraining Nederlands precies iets voor jou.

Hoe werkt het?

Vooraf vragen we je een digitale speltoets te maken. De resultaten van de toets gebruikt de trainer om het programma van de cursus af te stemmen op de specifieke aandachtspunten van de groep.

Uitleg en oefening wisselen elkaar tijdens de cursus steeds af. Je krijgt veel praktische tips. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Resultaat

Na afloop van de cursus zijn de regels van het Nederlands opgefrist. Je kan aan de slag met de tips voor de verbetering van je schriftelijke communicatie. Door regelmatig je aantekeningen uit de cursus erbij te nemen, verdwijnen jouw aandachtspunten in je schriftelijke uitingen.

 

 

 

Investering

€ 399,- excl. btw
(incl. koffie, thee, fris en lunch)

Data

- Dinsdag 1 februari 2022 (9.00 – 16.30 uur)

- Dinsdag 20 september 2022 (9.00 – 16.30 uur)

Bijzonderheden

Ook in-company mogelijk. Deze training werd door eerdere in-company groepen met een 5 uit 5 gewaardeerd! Neem contact met ons op via het aanvraagformulier op deze pagina en vraag naar de mogelijkheden.

Interesse?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


    TOP