Individuele schrijfcoaching

Of het nu gaat om het opfrissen van spelling & grammatica of het schrijven van e-mails of rapporten, je kunt in alle gevallen bij onze schrijfcoach terecht!

Wil je graag met meer zekerheid je tekst op papier zetten, niet meer zo vaak twijfelen over een juiste aanpak of je persoonlijke schrijfstijl verbeteren? Dan kan het prettig zijn om 1 op 1 te werken aan de verbetering van je schrijfvaardigheid. Een schrijfcoach van Het Personeelspunt biedt jou hierbij ondersteuning op maat.

Hoe werkt het?

Vooraf is er een telefonische intake om een beter beeld te krijgen van je specifieke aandachtspunten en leerbehoeften. Ook stuur je enkele voorbeeldteksten toe, zodat de schrijfcoach deze kan analyseren. Op basis van het gesprek en de analyse bepaalt de schrijfcoach hoeveel bijeenkomsten er nodig zijn en hoe het programma van de bijeenkomsten er globaal uit komt te zien. Alles op maat afgestemd.

Een bijeenkomst duurt maximaal 3 uur. Tijdens de bijeenkomst ga je met de schrijfcoach aan de slag met je leerdoelen. Na ieder kort blokje theorie ga je dit meteen toepassen op je eigen tekst of in de vorm van een oefening. Best intensief, maar wel direct resultaat.

Tussen de verschillende bijeenkomsten zit steeds een periode van 2-3 weken zodat je in je dagelijkse werksituatie het geleerde kunt oefenen. Heb je vragen of vind je iets nog steeds lastig? Geen punt, dan pakt de schrijfcoach dat in de volgende bijeenkomst op.

Investering

Op aanvraag

Data

Aantal dagdelen is afhankelijk van de vraag, de bijeenkomsten worden samen met de schrijfcoach ingepland.

Interesse?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


    TOP