DISC voor persoonlijke effectiviteit

Mensen verschillen van elkaar. Gelukkig maar, maar dat kan ook betekenen dat we op een verschillende golflengte met elkaar communiceren. Het ingewikkelde van communicatie is dat we niet weten wat de ander denkt, voelt of bedoelt.

De DISC is een instrument om ieder zijn of haar eigen persoonlijke stijl inzichtelijk te maken. Dit instrument zet Het PersoneelsPunt in bij persoonlijke of teamcoaching, wervingstrajecten en outplacement.

Resultaat

Met de DISC krijgen we inzicht in je persoonlijke stijl. Jouw specifieke manier van doen. Jouw stijl bepaalt in grote mate hoe je reageert en handelt in bepaalde situaties.  Met dit inzicht kan je jezelf en anderen beter begrijpen en daardoor je persoonlijke effectiviteit vergroten.  Kortom inzicht in je karakteristieken, drijfveren, talenten en communicatiestijl.

Investering

Neem voor een kostenoverzicht contact met ons op via het formulier op deze pagina of bel naar 06 - 22 40 37 20.

Bijzonderheden

Ook in-company mogelijk per team.  Neem contact met ons op via het aanvraagformulier op deze pagina en vraag naar de mogelijkheden!

Q4 Profiles

Het PersoneelsPunt is Certified Partner van Q4 Profiles. Na de behaalde opleiding blijven wij ondermeer door intervisie en afstemming op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Bij Q4 Profiles gaan we verder dan alleen een analyse volgens de DISC-methode. We voegen daar persoonlijke interesses, drijfveren, waarden en normen aan toe. 

Interesse?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


    TOP