Over ons

jack

Jack de Wit

Jack de Wit is P&O adviseur, coach, gecertificeerd loopbaanbegeleider, leidinggevende en trainer. In al deze rollen kijkt hij gefascineerd naar de wisselwerking tussen management, de interne organisatie, de omgeving en de medewerker. De medewerker komt in zijn loopbaan op verschillende manieren terug bij de vraag “Is deze functie wat ik wil?” Vanuit zijn ervaring in de verschillende functies kan Jack u optimaal begeleiden, spiegelen en ondersteunen.

Meike Bosch

Meike Bosch is Werkadviseur. Ze geeft cursussen en is deskundig op de gebieden loopbaan, HRM en opleidingen. Op deze gebieden biedt ze ondersteuning, begeleiding, coaching en advies. ‘Ieder mens draagt eigen kracht en wijsheid in zich!’ Hier gelooft Meike in en verwondert zij zich over. Meike laat mensen ontdekken: waar ligt mijn kracht, waar ligt mijn hart, waar liggen mijn mogelijkheden, hoe kan ik hiervoor gaan en mijn belemmeringen trotseren? Meike brengt mensen dichter bij zichzelf en bij werk dat bij ze past. Een positieve, creatieve benadering en persoonlijke aandacht kenmerken haar.

Bregje De Lannoy-Walenkamp

Bregje De Lannoy- Walenkamp verzorgt voor ons trainingen en coaching in schriftelijke communicatie en zij herschrijft teksten.
Bezoek de website van Bregje >>

Mechelies Verstraeten

Mechelies Verstraeten wordt ingezet bij de re-integratie begeleiding en arbeidsdeskundige onderzoeken. Zij is onder andere werkzaam geweest bij commerciële Re-integratiebureaus en het UWV.

Marly Wierckx

Marly Wierckx heeft meer dan 20 jaar onderzoekservaring en zij is een ervaren en allround marktonderzoeker op kwalitatief gebied. U treft haar bij de training Ondernemingsplannen schrijven.
Bezoek de website van Marly >>

noloc