Over ons

Uw werk is onze uitdaging.

Het PersoneelsPunt is in de regio Zuidwest-Nederland een toonaangevende adviseur op het gebied van personeels- en organisatievraagstukken. Wij ondersteunen, adviseren en ontlasten organisaties bij de invulling van HRM-vraagstukken. Ook coachen en begeleiden wij individuen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Doel is om mensen en organisaties samen te brengen, wat een bijdrage levert aan de continuïteit van onderneming en het plezier van mensen in het werk.

Het PersoneelsPunt bestaat uit een team van ervaren en gecertificeerde trainers, loopbaanbegeleiders, HRM-adviseurs, coachesen arbeidsdeskundigen. Wij geloven in maatwerk: voor ieder traject wordt een uniek trajectplan opgesteld en een projectteam samengesteld passend bij uw situatie, zowel als werkgever als werknemer.

Onze mensen

Meer weten over de mensen achter Het PersoneelsPunt? Klik op de foto's voor meer informatie.

Het PersoneelsPunt

Het PersoneelsPunt

DeLanWa Training & Tekst

Lekker Vitaal

Noloc gecertificeerd

Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches en zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland.

Meer informatie?

Iedere situatie is anders en vraagt om een op maat gemaakte oplossing. Graag denken we met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat Het PersoneelsPunt voor u kan betekenen.

TOP