Jouw werk is onze uitdaging

Het PersoneelsPunt is in de regio Zuidwest-Nederland een toonaangevende adviseur op het gebied van personeels- en organisatievraagstukken. Wij ondersteunen, adviseren en ontlasten organisaties bij de invulling van HRM-vraagstukken. Ook coachen en begeleiden wij individuen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Doel is om mensen en organisaties samen te brengen, wat een bijdrage levert aan de continuïteit van onderneming en het plezier van mensen in het werk.

Onze mensen

Meer weten over de mensen achter Het PersoneelsPunt? Klik hieronder voor meer informatie.

Jack de Wit

Het PersoneelsPunt

Margot Franken

Het PersoneelsPunt

Bregje De Lannoy-Walenkamp

DeLanWa Training & Tekst

Marly Rijnders

M-Research

Mechelies Verstraeten

MVAD

Mandy Godschalk

doorZICHT coaching & training

Ervaren en gecertificeerd

Het PersoneelsPunt bestaat uit een team van ervaren en gecertificeerde trainers, loopbaanbegeleiders, HRM-adviseurs, coaches en arbeidsdeskundigen. Wij geloven in maatwerk: voor ieder traject wordt een uniek trajectplan opgesteld en een projectteam samengesteld passend bij uw situatie, zowel als werkgever als werknemer.

Het PersoneelsPunt is Noloc gecertificeerd. Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches en zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland.