Opfristraining Nederlands

Heb je moeite met werkwoordspelling? Twijfel je wel eens over het los of aan elkaar schrijven van woorden of het gebruik van koppeltekens en trema’s? Denk je regelmatig bij het schrijven ‘hoe zat het ook al weer?’. Dan is de opfristraining Nederlands precies iets voor jou.

Hoe werkt het?

Vooraf vragen we je een digitale speltoets te maken. De resultaten van de toets gebruikt de trainer om het programma van de training af te stemmen op de specifieke aandachtspunten van de groep.

Uitleg en oefening wisselen elkaar tijdens de training steeds af. Je krijgt veel praktische tips. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Resultaat

Na afloop van de training zijn de regels van het Nederlands opgefrist. Je kunt de regels voor de werkwoordspelling correct toepassen en je kent de valkuilen (weer). Daarnaast heb je inzicht in de laatste wijzigingen van de ‘nieuwe spelling’. En natuurlijk weet je nu  veelvoorkomende stijlfouten te herkennen en te verbeteren!

Investering

€ 399,- excl. btw
(incl. koffie, thee, fris en lunch)

Data

Dinsdag 30 maart 2021 (9.00 – 16.30 uur)

Bijzonderheden

Ook in-company mogelijk. Deze training werd door eerdere in-company groepen met een 5 uit 5 gewaardeerd! Neem contact met ons op via het aanvraagformulier op deze pagina en vraag naar de mogelijkheden.

Interesse?

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


    TOP