Webinar ‘Keuzes in loopbaan bij re-integratie’

Noloc – Week van de Loopbaan

Het PersoneelsPunt is dit jaar partner van de Week van de Loopbaan. Een initiatief van NOLOC (beroepsvereniging loopbaanprofessionals en jobcoaches) waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen.

Schrijf je in voor een gratis webinar!
Op woensdag 15 september organiseert Het PersoneelsPunt het webinar ‘Keuzes in loopbaan bij re-integratie’ voor HR-medewerkers. Bij verzuim worden de keuzes van de werkgever vaak ingegeven door regels rondom de Wet verbetering Poortwachter. Keuzes die de werknemer maakt worden ingegeven door de beperkingen die de ziekte met zich meebrengt. Hoe kan je deze twee werelden samen laten komen?


In dit webinar bespreken we hoe je als HR-medewerker, in de gesprekken met de werknemer, al op kunt voorsorteren op de impact van het komende baanverlies en de keuzes die gemaakt worden richting de toekomst. Denk daarbij aan onderwerpen die van invloed zijn op de te maken keuzes van de werknemer zoals drijfveren, verschillende motivatie bronnen en de invloeden van familie en kennissen.
Door het behandelen van deze onderwerpen, geven wij de hr-adviseur handvatten, om in de gesprekken met de re-integratiekandidaat, al stappen te zetten waardoor de kandidaat sneller zicht heeft op een andere baan.

Datum : 15 september 2021, 14.00 – 15.00 uur
Aantal pers. : max. 30
Prijs : Gratis – Week van de Loopbaan actie

Inschrijven kan via info@hetpersoneelspunt.nl of via https://www.hetpersoneelspunt.nl/contact/

In de Week van de Loopbaan worden door Het PersoneelsPunt nog meer activiteiten georganiseerd. Hou onze site in de gaten en schrijf je in via info@hetpersoneelspunt.nl

Sta jij stevig?
Loopbaan kompas
Podcast ‘Jouw vacature vinden’