Vitaal en duurzaam!

Afgelopen week stonden we op de vakbeurs Gezond en Vitaal Nederland. Uit de bezoekersaantallen bleek dat de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van medewerkers een onderwerp is dat leeft!

Bij Het PersoneelsPunt doen we dat preventief door organisaties te ondersteunen met diensten zoals het loopbaankompas, door persoonlijke coaching en ontwikkeltrajecten en natuurlijk onze cursussen en hrm projecten. Als gecertificeerd burn-out en stress coach begeleiden we werknemers die bijna uitvallen omdat het hun teveel wordt of al is geworden.

Dat de aandacht voor het onderwerp groot en breed is, blijkt wel door de diverse standhouders in onze straat zoals Moeiteloos Werken, Van Kekem Fruit, Abum en Healthy Fridge. Samen kun je met verschillende organisatie bouwen aan vitaliteit.

Voor iedere organisatie blijft het doel: een gezonde organisatie, die haar medewerkers de ruimte geeft om te groeien en te bloeien zodat de bedrijfsdoelstellingen gehaald worden. Bij Het PersoneelsPunt denken we mee om vitaliteit op de radar te krijgen en zo te zorgen voor een mentaal en fysiek gezond personeelsbestand. Wil je meer informatie lezen, we mailen je graag onze brochure.

Klik hier voor de korte aftermovie

vitaal #gezondheid #duurzaam

5 tips voor een betere werk-privé balans
Sta jij stevig?
Loopbaan kompas