Vakbeurs ‘Gezond & Vitaal NL’


Op woensdag 15 november staat Het PersoneelsPunt op de vakbeurs ‘Gezond & Vitaal NL’. Deze vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem.
Voor Het PersoneelsPunt is een gezond personeelsbeleid de voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Een organisatie die investeert in de vitaliteit van haar medewerkers zal profiteren van veel voordelen zoals: verminderd ziekteverzuim, hogere productiviteit, hogere werktevredenheid, lager verloop en een positieve uitstraling van je organisatie.


Welke thema’s komen er op de beurs aan bod?
Op de beurs zullen verschillende thema’s aan bod komen die te maken hebben met vitaliteit en gezondheid binnen organisaties.
Denk hierbij aan onderwerpen zoals mentale gezondheid, duurzaamheid, ergonomische werkplekken, gezonde voeding op het werk en vitaliteitsprogramma’s. Op de beurs kun je als werkgever of werknemer terecht voor informatie, inspiratie en praktische tips en tools over al deze onderwerpen.
Ook biedt de beurs de mogelijkheid om in contact te komen met experts op het gebied van vitaliteit en gezondheid en worden er onder andere workshops en lezingen georganiseerd.


Gratis kaarten via Het PersoneelsPunt
Wil je naar de beurs stuur dan een mailtje naar info@hetpersoneelspunt.nl en ontvang de toegangskaarten gratis. Laat even weten met hoeveel personen je komt en wij zorgen dat de tickets op tijd bij je zijn!

Vacature financieel administratief medewerker
Hoe je als werkgever de mentale gezondheid van je medewerkers kunt bewaken en bevorderen
Rouw in een 2e spoortraject