Super opkomst bij de open dag

In november 2020 is Complex Driehoekstraat opgeleverd. Door Covid-19 was het niet eerder mogelijk om een open huis te organiseren. Door de versoepelende maatregelen was dit wel mogelijk en op zaterdag 16 september jl. hielden 8 enthousiaste ondernemers een gezamenlijk open huis.   

Het PersoneelsPunt en de ondernemers van M-Research, Kaarsenshop Muisdesign, De Witgoed discounter, Hair by Demi, Feet-Care, Little Mama’s Nails, Far Systems Licht en Geluid hebben die middag hun deuren opengezet voor belangstellenden, relaties en voor de buren van de Driehoekstraat.

Alle bezoekers werden aan de poort verwelkomt met een drankje om te proosten op de toekomst. Daarna gingen de bezoekers kennismaken met de verschillende ondernemers. De versierde straat, de muziek van Far Systems en niet te vergeten het prachtige weer zorgden voor een ontspannen sfeer. De gasten genoten die middag ook van speciale open dagaanbiedingen. Zo kon bij Het PersoneelsPunt en bij M-Research met een mooie korting worden ingeschreven op één van de cursussen, was er korting op audio materialen; kon er met korting een afspraak bij de kapper of de pedicure worden gemaakt. Bij de nagelstyliste was er korting op nagellak en handcrème. Bij Muisdesign kon je aan een workshop deelnemen en waren er gezellige stands waar tassen, kaarsen en leuke accessoires werden verkocht.

Voor Het PersoneelsPunt was het super dat de drie ondernemers die hebben geadviseerd bij de ‘overdenkingsfase’ om het avontuur aan de Driehoekstraat 54 aan te gaan, aanwezig waren.  Peter de Kok van Onze Vastgoedpartner, Ronald Deijkers van Finenzo en Colette van Schilt van CvS Interieurs waren enthousiast over het bereikte resultaat van ons nieuwe pand.  

We kijken terug op een geslaagde open middag, waar mensen in een lekkere temperatuur in de openlucht elkaar weer ontmoeten.  

Ontwikkel jezelf ‘Leidinggeven met Resultaat’
ZICHT OP … de functie van juridisch adviseur
Podcast arbeidsmobiliteit