Samen op weg; het eerste officiële jubileum van de Re-integratie Specialisten.

Als re-integratie specialisten is het onze passie mensen persoonlijk te begeleiden naar werk waar je weer blij van wordt en dat past bij je mogelijkheden. Samen kun je meer bereiken voor mensen, vandaar dat wij onze kennis en kunde gebundeld hebben in ons samenwerkingsverband.
Wij (Maaike, Jack en Froukje) werken sinds 2011 samen op het gebied van het begeleiden van mens naar werk. Wij werken graag persoonlijk, op maat en dichtbij. Alle drie hebben wij een eigen bedrijf en hebben we onze eigen specialismen ontwikkeld. De behoefte aan kennis delen en elkaar versterken heeft zich ontwikkeld in deze prettige samenwerking op het gebied van loopbaan- en re-integratiebegeleiding.

1 jarig jubileum feest
De eerste officiële mijlpaal is behaald. In september 2021 werken wij nu 1 jaar samen bij de Re-integratie Specialisten. Wij ervaren dit als een feestje en zetten onze samenwerking verder!
We hebben alle drie ruime werkervaring in het HRM werkveld in profit, non-profit en (semi) overheid en kunnen onze opdrachtgevers en kandidaten een brede expertise bieden. We ervaren het zelf als fijn om in onze zeswekelijkse intervisie bijeenkomsten te kunnen sparren over situaties en de uitdagingen waar onze re-integratieklanten (werknemers en werkgevers) mee worstelen. Dit om hen goed verder te kunnen helpen. Uiteraard bespreken wij dit zonder namen en organisaties te noemen.


Zo helpen wij elkaar verder, houden we elkaar scherp en bekijken we verschillende invalshoeken waar een cliënt mee worstelt. Onze core-business is het persoonlijk begeleiden van kandidaten naar (passend en/of droombaan) werk en we hopen ook geïnteresseerden via onze platforms te informeren over een variatie aan onderwerpen met onze blogs.


Keertje sparren met een re-integratie specialist?
Door de omstandigheden rond Covid geen grote, feestelijke bijeenkomst. Maar loop jij – manager, werkgever, re-integratiebegeleider of verzuimconsulent – rond met een dilemma/vraag/probleem/uitdaging rondom begeleiding bij verzuim en wil je sparren met een specialist?


Wij bespreken dit graag met je onder het genot van een bak koffie. Als gewenst doen we dat virtueel. Wil je vrijblijvend iets bespreken en sparren over een situatie laat je gegevens hier achter en we bellen je snel voor een (virtuele) afspraak.


Ontwikkel jezelf ‘Leidinggeven met Resultaat’
ZICHT OP … de functie van juridisch adviseur
Podcast arbeidsmobiliteit