Ontwikkel jezelf : ‘Coaching iets voor mij?’


Elk coachtraject is anders, simpelweg omdat iedere coachvraag anders is. Jouw coachvraag is het uitgangspunt voor het coachtraject en bepaalt het doel waar we naar werken.
Je kunt ons persoonlijk inschakelen voor een coachtraject, daarnaast krijgen we met regelmaat coachverzoeken vanuit een HRM-adviseur. Voor medewerkers die tegen verzuim aanzitten of op hun huidige werkplek niet tot hun recht komen. Ze krijgen handvatten om de stressfactoren beter te handelen, we werken aan het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap of onderzoeken wat ze nodig hebben om weer gemotiveerd hun werk te doen.


Een coachtraject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we kijken of er een klik is. Is die er? Dan volgen er zo’n vijf tot zeven coachgesprekken. Aan het begin van het coachtraject starten we met je coachvraag helder krijgen. Waar loop je tegenaan, waar wil je stappen in zetten, wat wil je bereiken? Dit kunnen zaken zijn die op persoonlijke vlak spelen of dingen waar je in je werk tegenaan loopt.


In de gesprekken die volgen worden verschillende interventies ingezet om je bewust te maken van wat er moet gebeuren om je doel te bereiken. We vragen je te reflecteren of je krijgt een opdracht mee om uit te voeren. De gesprekken plannen we om de twee à drie weken zodat je tussentijds nog eens rustig kunt nadenken over wat er is besproken. Jij bent actief bezig met dat wat je wilt bereiken, wij ondersteunen en begeleiden je daarbij. Zodat jij de stappen kunt zetten die nodig zijn om jouw doel te bereiken.


Benieuwd of een coachtraject iets voor jou is? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Sta jij stevig?
Loopbaan kompas
Podcast ‘Jouw vacature vinden’