Kom 15 november bij ons op bezoek!

Wij staan die dag op de beurs Gezond & Vitaal NL in de Evenementenhal Gorinchem. Kom langs en wij gaan in gesprek over Vitaliteit, Gezondheid, Verzuim, Burn-out en het Behouden van je personeel.

Dat de vitaliteit van medewerkers van belang is voor een organisatie wordt steeds meer werkgevers duidelijk. Het omvat de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van medewerkers, is die op orde dan zie je dat terug in de productiviteit op de werkvloer en werkplezier van je medewerkers. Een organisatie die investeert in de vitaliteit van haar medewerkers profiteert van vele voordelen, zoals:

Goede sfeer
Er wordt gelachen en professioneel met elkaar samengewerkt.

Verminderd ziekteverzuim
Vitale medewerkers zijn minder vaak ziek en hebben minder lang nodig om te herstellen van ziekte en stress.

Hogere productiviteit
Vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever en kunnen beter omgaan met stressvolle situaties.

Hogere werktevredenheid
Vitale medewerkers ervaren meer werktevredenheid en zijn meer betrokken bij hun werk.

Lager verloop
Vitale en tevreden medewerkers zijn minder geneigd om de organisatie te verlaten, waardoor de organisatie minder tijd en geld kwijt is aan werving en training van nieuwe medewerkers.

Positieve uitstraling
Een organisatie die investeert in de vitaliteit en tevredenheid van haar medewerkers, heeft een positieve uitstraling naar buiten toe. Dat kan leiden tot een beter imago.

Wij ondersteunen met verschillende diensten zoals het loopbaankompas; persoonlijke coaching, ontwikkeltrajecten en cursussen voor groei van je medewerkers. Preventief, en tijdens stress en burn-out, begeleiden wij medewerkers om weer gezond aan het werk te gaan.

We denken mee met organisaties om vitaliteit op de radar te krijgen. Hoe is voor iedere organisatie anders, het doel blijft hetzelfde: een gezonde organisatie, die haar medewerkers de ruimte geeft om te groeien en te bloeien.

Kom je langs? Klik hier om je gratis kaarten te reserveren!
Vermeld bij de aanmelding dat je door Het PersoneelsPunt bent uitgenodigd en er ligt een aardigheidje in onze stand voor je klaar.

Vacature financieel administratief medewerker
Hoe je als werkgever de mentale gezondheid van je medewerkers kunt bewaken en bevorderen
Rouw in een 2e spoortraject