De winnaar is..

Op 16 maart 2023 hebben wij met verschillende themapartners van West Brabant Business Plaza een netwerk event georganiseerd in Het Patronaat te Bergen op Zoom. Het was weer ‘ouderwets’ netwerken. We zagen vele nieuwe gezichten, maar ook vele bekenden.

Naast de dienstverlening in HRM en Coaching geven wij verschillende cursussen. Deze zijn in-company of op basis van open inschrijving te volgen. In één van onze cursussen, op het gebied van schriftelijke communicatie, komen bijvoorbeeld werkwoordspelling en vervormingen van werkwoorden aan bod. We hebben vanuit dit idee een mini-taalquiz opgezet. De bezoekers van het netwerkevent konden deelnemen aan de quiz. Het was fijn om te bemerken dat een grote groep mensen enthousiast was over de quiz. 

De winnaar

Bregje De Lannoy – Walenkamp, die bij Het PersoneelsPunt de trainingen verzorgt op het gebied van schriftelijke communicatie gaat als prijs, voor de winnaar, een aangeleverde tekst redigeren.  Maar wie is de winnaar? Uit de stapel van ingeleverde formulieren hebben wij een winnaar getrokken, deze trekking is terug te zien op onze facebook pagina.      

De winnaar wordt in de week van 27 maart 2023 benaderd om de felicitaties over te brengen.

5 tips voor een betere werk-privé balans
Sta jij stevig?
Loopbaan kompas