De veelzijdigheid van een succesvol functioneringsgesprek

Hoe kijk jij naar functioneringsgesprekken en hoe voer jij ze met jouw medewerker(s)? Een succesvol functioneringsgesprek is volgens ons veelzijdig en draagt bij aan de betrokkenheid van medewerkers. Het gaat om echt met elkaar in gesprek zijn, de zaken samen vanuit andere perspectieven bekijken en nieuwe mogelijkheden ontdekken (meer…)

Kostenloos ontwikkeladvies voor 45+ bij Het PersoneelsPunt

Vanaf heden ( januari 2018) is er voor mensen die werken in functies uit verschillende beroepsgroepen de mogelijkheid om aan de slag te gaan met het ontwikkeladvies zonder dat het geld kost. Staat je functie op bijgaande foto, grijp dan nu de kans, als je na wil denken over je toekomst en je bent 45+. (meer…)

Vacature office manager / Vervuld

Ben jij goed in regelen, telefoneren en vastleggen?  Voor een klant van ons in Breda  zoeken wij een  Officemanager  (32 – 40 uur per week ). UPDATE: Een nieuwe medewerker is gestart bij de opdrachtgever.

Als Office Manager ondersteun en ontlast je de eigenaar van het bedrijf. (meer…)

Schrijf zakelijke e-mails in de ‘taal’ van jouw lezer!

De brief heeft in het zakelijk verkeer plaatsgemaakt voor e-mail. Wat betekent dat voor je manier van schrijven? Hoe zorg je ervoor dat mensen ook daadwerkelijk gaan handelen als je ze in een e-mail vraagt om iets te doen? En als het gaat om de stijl en de toon van de tekst: wat is gebruikelijk als aanhef: (meer…)

Leerkrachten Invalpool

Per 1 januari 2017 beschikken wij (Stichting Openbaar Primair Onderwijs te Dordrecht over een vaste invalpool. Deze invalpool gaan wij uitbreiden. Vandaar zijn wij op zoek naar 3 Leerkrachten. (meer…)