Human Resource Mangement

Personeel als succesfactor

Afhankelijk van de vraag bieden onze HRM-specialisten professioneel advies of ondersteuning. Zij sparren met het management, kunnen het strategisch businessplan vertalen in een meerjarenplan voor HRM en een kwalitatieve personeelsplanning. Zodat jouw organisatie en personeel zijn voorbereid op de toekomst. Onze HRM-specialisten helpen je de juiste instrumenten te kiezen om jouw personeel als succesfactor in te zetten.

HRM-advies

De organisatie en het personeel voorbereiden op de toekomst? Onze HRM-specialist geeft deskundig advies op het gebied van organisatieontwikkeling in combinatie met HRM. Het vertalen van de doelen van de organisatie, naar een passend personeelsplan. Of het nu gaat over mobiliteit van medewerkers, groei van verschillende teams, management development of duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Onze professionele, praktische en persoonlijke manier van werken zorgt ervoor dat je gelijk met de adviezen aan de gang kunt. Zodat je organisatie klaar is voor de uitdagingen in de toekomst.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Begeleiding 1ste spoor
  • Casemanager Verzuim
  • Functioneringsgesprekken
  • Ontslagbegeleiding en Outplacement
  • Opleidingsvraagstukken ( bedrijf en team)
  • Stagebegeleiders coachen
  • Strategische personeelsplanning
  • Leertrajecten samenstellen
  • Personeelsplanning
  • Werving en selectie

Interim HRM

Is de personeelsmanager ziek of met zwangerschapsverlof dan zorgen wij voor eén-op-één vervanging. Wel zo fijn dat het werk op die manier gewoon door kan gaan. Staan er nieuwe zaken op de rol en zoekt u iemand die dat van a-tot-z kan oppakken? Wij kunnen op interim-basis ondersteuning leveren op verschillende vlakken, zoals bij het opzetten van een personeelsafdeling, het maken van een kwalitatieve en kwantitatieve personeelsplanning of het managen van een verandertraject.

Administratie

De HR-administratie moet een solide basis zijn om de juiste gegevens van de medewerkers vast te leggen.  De HRM-specialisten van Het PersoneelsPunt helpen  met het opzetten van een HR-administratie.

Benieuwd of de administratie voldoet aan alle regels en wetten? Met de HR-controle van Het PersoneelsPunt weet je zeker dat je geen zaken over het hoofd ziet en natuurlijk helpen we ook de HR-administratie op orde te maken.

Flexibele dienstverlening

Onze HRM-dienstverlening kan je in verschillende vormen inhuren. Gaat het om een project? Dan kun je onze HRM-specialist projectmatig inhuren voor een bepaalde periode. Wil je onze HRM-specialist een aantal uren per maand inhuren? Dan kun je gebruik maken van een jaarlijks budgetabonnement.

Het Personeelspunt biedt ondersteuning op een professionele, praktische en vooral persoonlijke manier.  Heb je vragen of interesse?

TOP