Personeel, succesfactor voor mijn onderneming?

De afgelopen jaren is de arbeidsmarkt er niet eenvoudiger op geworden. Waar haal ik m’n personeel vandaan en hoe zorg ik dat alle medewerkers voldoende zijn toegerust om hun werk te kunnen en blijven doen? Afhankelijk van de vraag helpen onze HRM-specialisten je de juiste P-instrumenten te kiezen om jouw personeel als succesfactor in te zetten.

HRM businesspartner

Als HRM businesspartner zijn we de strategische sparringpartner voor jou en je bedrijf. We ondersteunen in de strategische koers van je organisatie en wat dat betekent voor je personeel en de organisatiestructuur. Dit integraal advies vertalen wij naar beleid op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel.

HRM interim

HRM interim is in te zetten bij een tijdelijke behoefte aan een HRM manager of professional. Over de duur en de opdracht van HRM interim worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt.

HRM project

HRM project gaat aan de slag met een personeel- of organisatievraagstuk voor kleine tot en met middelgrote organisaties. Onze professionals geven personeelsadvies in brede zin. Afhankelijk van de vraag en de behoefte van de organisatie werken wij aan hrm-taken.

Onze HRM cursussen

Het PersoneelsPunt biedt cursussen op het gebied van HRM, maar ook diverse andere cursussen.

Vorige
Volgende