Online mogelijk!

Starten met leidinggeven

Leidinggeven is een vak apart. Iedere medewerker heeft zijn eigen aanpak nodig om met werkplezier aan de slag te zijn. In deze cursus staan we stil bij leiderschap. Hoe ondersteun en begeleid je jouw medewerkers in hun doelen en ontwikkeling en wat houdt persoonlijk leiderschap in voor jou.

Je resultaat

Na afloop van de cursus:

  • ben je je bewust van verschillende stijlen van leidinggeven;
  • heb je inzicht in verschillen tussen leiderschap en management;
  • ga je bewuster om met jouw rol als leidinggevende;
  • heb je inzicht gekregen in de ontwikkelbaarheid van de persoonlijkheid;
  • heb je zicht gekregen op de verschillende fases in een ontwikkelproces.

Voor wie?

Je bent net begonnen met leidinggeven aan een team medewerkers en bent zoekende naar hoe je dit het beste kunt aanpakken. Wat wordt er van je gevraagd en wat wil je zelf inbrengen.

Wat ga je doen?

In de cursus sta jij, als beginnend leidinggevende, zelf centraal.  Wat is jouw persoonlijk leiderschap en wat betekent dit voor jouw team.

Naast je eigen stijl van leidinggeven kijken we ook naar de ontwikkeling van jouw medewerkers. Iedere medewerker is uniek en heeft voordeel bij zijn/haar eigen aanpak. Door naar je eigen team te leren kijken wordt  je je bewust hoe je jouw stijl kunt aanpassen aan je medewerker. Met veel praktijksituaties is het een cursus die je concrete handvatten geeft voor de toekomst.

Online mogelijk!

Interesse?

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar deze cursus? Laat je gegevens achter en we sturen je actuele, aanvullende informatie, dit is geheel vrijblijvend.