Online mogelijk!

Proactief werven van personeel

De juiste man/vrouw op de juiste plaats. Dat is je uitgangspunt bij de werving van nieuwe collega’s. Maar hoe verloopt een selectiegesprek? Welke punten uit mijn beleid neem ik mee in de gesprekken? Op welke vaardigheden ga ik letten en hoe kom ik er precies achter of de kandidaat die ook heeft?

Je resultaat

Na de cursus:

  • heb je zicht op je eigen werving & selectie beleid;
  • heb je zicht op je gedrag in selectiegesprekken;
  • kun je aan de slag met het werven van de juiste kandidaat.

Voor wie?

In je werk heb je te maken met het zoeken, selecteren en aannemen van personeel, maar heb je minimale ervaring op wil jij je verdiepen op de inhoud van het gesprek.

Wat ga je doen?

Werving en selectie is het proces van het aantrekken, selecteren en aanstellen van personeel. Tijdens de training ligt de focus op het selectiegesprek. Zodat je weet wanneer je een geschikte kandidaat voor je hebt, voor de functie en in lijn met de strategie en doelstellingen van je organisatie. Om de training goed af te stemmen op ieders persoonlijke leerdoelen vindt vooraf een telefonische intake plaats.

Online mogelijk!

Interesse?

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar deze cursus? Laat je gegevens achter en we sturen je actuele, aanvullende informatie, dit is geheel vrijblijvend.