Online mogelijk!

Opfriscursus Nederlands

Heb je moeite met werkwoordspelling? Twijfel je wel eens over het los of aan elkaar schrijven van woorden of het gebruik van koppeltekens en trema’s? Denk je regelmatig bij het schrijven ‘hoe zat het ook al weer?’. Dan is de opfriscursus Nederlands precies iets voor jou.

Je resultaat

Na afloop van de cursus zijn de regels van het Nederlands opgefrist. Je kunt de regels voor de werkwoordspelling correct toepassen en je kent de valkuilen (weer). Daarnaast heb je inzicht in de laatste wijzigingen van de ‘nieuwe spelling’. En natuurlijk weet je nu veelvoorkomende stijlfouten te herkennen en te verbeteren!

Voor wie?

In je werk voel je je niet zeker over je Nederlandse taalgebruik. Je weet dat je af en toe taalfoutjes maakt en wil dat voortaan voorkomen.

Wat ga je doen?

Vooraf vragen we je een digitale speltoets te maken. De resultaten van de toets gebruikt de trainer om het programma van de cursus af te stemmen op de specifieke aandachtspunten van de groep.

Uitleg en oefening wisselen elkaar tijdens de cursus steeds af. Je krijgt veel praktische tips. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Online mogelijk!

Interesse?

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar deze cursus? Laat je gegevens achter en we sturen je actuele, aanvullende informatie, dit is geheel vrijblijvend.