Online mogelijk!

Marketing Intelligence

Gegevens van internet benutten voor je eigen onderneming is een must om je concurrenten voor te blijven.

Marketing Intelligence is belangrijk. Steeds meer ondernemers beseffen het nut van data. Echter waar moet je starten? Deze workshop geeft je de handvatten om gericht aan de slag te gaan.

Je resultaat

Na de workshop:

  • weet je meer over de ontwikkelingen op het gebied van marketing intelligence
  • heb je meer zicht op je eigen (klant)data
  • ben je op de hoogte welke externe data je kunt gebruiken
  • ben je in staat verbanden te zien tussen verschillende data voor een doordachte zakelijke beslissing

Voor wie?

Je bent een ondernemer die zakelijke beslissingen op basis van inzichten wilt nemen die voortkomen uit verschillende databronnen.

Wat ga je doen?

Zakelijke beslissingen worden op basis van inzichten genomen. Maar is de informatie compleet om de juiste inzichten te hebben? Want waar zitten bijvoorbeeld de potentiële klanten? Onder andere door social media krijg je inzicht in het gedrag en de mening van je ( potentiële klant), maar heb jij zicht op je eigen gegevens via bijvoorbeeld Google Analytics over je eigen website? En ben jij al op de hoogte van ontwikkelen zoals AI? Door deze inzichten kun je beter doordachte beslissingen nemen op het gebied van productontwikkeling en klant- of marktstrategie. En op deze manier kun je de concurrentie bijhouden of voorblijven!

Online mogelijk!

Interesse?

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar deze cursus? Laat je gegevens achter en we sturen je actuele, aanvullende informatie, dit is geheel vrijblijvend.