Leidinggeven met resultaat

Je bent kort als leidinggevende aan het werk en merkt dat leidinggeven een vak apart is. Naast je eigen persoonlijke worsteling in de functie bemerk jij dat iedere medewerker zijn eigen aanpak nodig heeft om vakkundig aan de slag te zijn. Als leidinggevende faciliteer jij de medewerkers, zodat zij met werkplezier hun taken uitvoeren. In deze cursus staan we stil bij jouw leiderschap. Hoe ondersteun en begeleid jij jouw medewerkers in hun doelen en hun ontwikkeling en wat houdt persoonlijk leiderschap in voor jou.

Je resultaat

Na afloop van de cursus:
• heb je inzicht in de groei van je leiderschapsontwikkeling;
• heb je inzicht in verschillende behoeftes in persoonlijke ontwikkelingen van je team;
• heb je inzicht in verschillende communicatiestijlen;
• heb je inzicht in verschillende rollen bij vergaderingen;
• heb je inzicht in fases in teamontwikkeling;
• Sluit je af met een persoonlijk eindgesprek.

Voor wie?

Je bent net, of maximaal 3 jaar, aan het werk in een leidinggevende functie. Je wilt in deze rol groeien om zo optimaal rendement uit jouzelf te halen als wel uit je team. Dit wil je leren in een veilige en vertrouwde omgeving in het zuiden van Nederland.

Wat ga je doen?

Na je persoonlijke intake gesprek met de trainers start de cursus met een groep van maximaal 10 deelnemers. Verschillende onderwerpen rondom jou als leidinggevende komen aan de orde op dag 1.

Voordat dag 2 plaats vindt, heb je een persoonlijke coachgesprek over je leerdoelen, aangevuld met een leiderschapssessie met een paard. Dag 2 staat in het teken van jouw team.

Met de voorgaande informatie en acties staat in dag 3 de combinatie van leidinggeven aan jouw team centraal. Daarna wordt in een persoonlijk coachgesprek de cursus afgerond met een individueel eindgesprek. In dit gesprek reflecteren wij gezamenlijk op de gemaakte stappen in jouw persoonlijke leerdoelen.

Interesse?

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar deze cursus? Laat je gegevens achter en we sturen je actuele, aanvullende informatie, dit is geheel vrijblijvend.