Team coaching

Verschillende oorzaken kunnen er voor zorgen dat niet ieder team de verwachte bijdrage levert aan de organisatie. Wanneer de samenwerking van een groep niet effectief is, of wanneer er meer samengewerkt moet gaan worden, kan de inzet van team coaching helpen. Via gesprekken en teambijeenkomsten wordt naar een gezamenlijk einddoel gewerkt. In overleg maken we een plan hoe de team coaching vorm wordt gegeven.

De coach van Het PersoneelsPunt heeft ruime ervaring in teambegeleiding; professioneel, praktisch en persoonlijk.

DISC

DISC wordt door de coaches van Het PersoneelsPunt ingezet wanneer zij daarin toegevoegde waarde bij het coachen zien. De DISC-test werd in de jaren vijftig ontwikkeld en is een model dat beoogt menselijk gedrag en drijfveren in kaart te brengen, relevant om te weten bij de samenwerking in een team.

DISC kan een totaal overzicht bieden van alle aanwezige communicatiestijlen in je team. Met dit inzicht krijgen collega’s inzicht in  elkaars communicatiestijl, wat de effectiviteit van het team vergroot.

Het PersoneelsPunt is Certified Partner van Q4 Profiles. Wij blijven door intervisie en afstemming op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Onze coaching cursussen

Het PersoneelsPunt biedt cursussen op het gebied van coaching, maar ook diverse andere cursussen.

Vorige
Volgende