Persoonlijke coaching

Loop je vast en weet je niet hoe je de verandering in gang moet zetten? Onze coaches begeleiden je in 1-op-1 gesprekken; persoonlijk en oplossingsgericht.

Dit doen we over het algemeen in een traject van 4-5 gesprekken. Tenzij je nog niet zover bent om de verandering in gang te zetten. Want dat is het belangrijkste, jij moet weten hoe je verder kunt.

Bij overspannenheid of burn-out bieden wij begeleiding op basis van de FLOW methode in overleg met de bedrijfs- of huisarts met gemiddeld 10  tot en met 15 afspraken. 

DISC

DISC wordt door de coaches van Het PersoneelsPunt ingezet wanneer zij daarin toegevoegde waarde bij het coachen zien. De DISC-test werd in de jaren vijftig ontwikkeld en is een model dat beoogt menselijk gedrag en drijfveren in kaart te brengen, het resulteert in een persoonlijkheidsprofiel.

Jouw communicatiestijl bepaalt in grote mate hoe je reageert en handelt in bepaalde situaties. Met de DISC krijgen we inzicht in je persoonlijke stijl, jouw specifieke manier van doen. Met dit inzicht leer je jezelf en anderen beter begrijpen en daardoor je persoonlijke effectiviteit vergroten. Kortom inzicht in je karakteristieken en communicatiestijl.

Het PersoneelsPunt is Certified Partner van Q4 Profiles. Wij blijven door intervisie en afstemming op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Onze coaching cursussen

Het PersoneelsPunt biedt cursussen op het gebied van coaching, maar ook diverse andere cursussen.

Vorige
Volgende