Burn-out en stress

Zit je al een hele poos met weinig energie ‘op de bank’, is je concentratievermogen veel afgenomen of heb je een gevoel van machteloosheid en vraag je je angstig af of je overspannen bent of misschien een burn-out hebt? Onze coaches zijn geschoold in begeleiding bij burn-out en stress. Ze begeleiden jou persoonlijk en praktisch, met als doel dat je uiteindelijk de stress achter je kunt laten.

Ze nemen ruim de tijd voor een kennismakingsgesprek waarbij jij kan vertellen wat er op dit moment speelt. Zijn je klachten bekend bij je huisarts of je bedrijfsarts en heeft één van hen het vermoeden dat je overspannen bent, of is de indicatie burn-out gesteld, dan leggen we onze stappen vast in een begeleidingsplan.

In persoonlijke (niet on-line) gesprekken wisselen we zowel cognitieve- en gedragstherapie af met ‘thuis’werk opdrachten. Doel is dat je leert weer energie op te doen, nieuwe vaardigheden daarvoor ontwikkeld, inzicht in jezelf krijgt en voldoening leert halen uit dat wat je doet. Zodat jouw persoonlijke energie kan groeien en jij je overspannenheid of burn-out achter je laat.

Onze coaching cursussen

Het PersoneelsPunt biedt cursussen op het gebied van coaching, maar ook diverse andere cursussen.

Vorige
Volgende