Jouw personeel met coaching een stap verder, de organisatie ook!

Bij het PersoneelsPunt bieden we persoonlijke coaching, teamcoaching en burn-out en stress coaching. Samen kijken we naar de belemmeringen en hoe die omgezet kunnen worden in nieuwe mogelijkheden en kansen.

Persoonlijke coaching

Je vindt dat er iets moet of mag veranderen in je functioneren, maar je weet niet goed wat? Samen onderzoeken we wat je coachvraag is, waar je aan wilt werken. Met persoonlijke coaching van Het PersoneelsPunt begeleiden we je bij de stap naar groei en verandering.

Teamcoaching

Ieder team levert als het goed is een essentiële bijdrage aan het doel van de organisatie. Wanneer deze bijdrage hapert moet daar iets aan gedaan worden. Een coaching traject waarbij naar de samenwerking in en tussen teams of naar de verdere professionalisering van het team wordt gekeken kan daarbij helpen.

Burn-out en stress

Ervaar jij lichamelijk en psychische klachten die duiden op stress of burn-out? Ben jij daardoor nerveus tot emotioneel uitgeput of heb je een oneindig moe lichaam? Samen bekijken we hoe dit te keren of hoe weer de oude te worden.

Onze coaching cursussen

Het PersoneelsPunt biedt cursussen op het gebied van coaching, maar ook diverse andere cursussen.

Vorige
Volgende