Uw personeel een stap verder, de organisatie ook!

Met je bedrijf voorop willen lopen maar het personeel mist daarvoor de benodigde kwaliteiten? Het Personeelspunt ondersteunt bij de persoonlijke- en professionele ontwikkeling van je medewerkers. Via coaching zorgen we ervoor dat die ene werknemer zich verder ontwikkelt en het doel dat je samen voor ogen hebt wordt gehaald. Wij geven verschillende trainingen die dit mogelijk maken.

Coaching

Ontwikkelen en veranderen kan lastig zijn. De coaches van Het PersoneelsPunt helpen organisaties en hun medewerkers goed te presteren. Afhankelijk van de vraag is coaching gericht op individuele en / of competentiegroei van de coachee.

Executive coaching

Het coachen van management op vraagstukken rond strategie, leidinggeven, loopbaan, versterking van positie, rol en persoonlijk functioneren.

Persoonlijke coaching

Je vindt dat er iets moet of mag veranderen in je functioneren maar je weet niet goed wat? Met persoonlijke coaching van Het PersoneelsPunt onderzoeken we hoe je wilt groeien en hoe je jezelf wilt verbeteren. Wil je werken aan je persoonlijk functioneren of aan je competenties? Samen bespreken we het doel en werken we aan het vergroten van je persoonlijke effectiviteit. Denk je ook regelmatig, hoe houd ik mijn werk vol tot mijn AOW? Onze vitaliteitscoach gaat met je aan de slag om bepaalde ‘ongezonde’ gedragspatronen te veranderen.

Training op maat?

Staat de training die je zoekt er niet tussen? Of zoek je juist een combinatie van disciplines? Door middel van op maat gemaakte trainingen kunnen we je heel gericht van dienst zijn.  Neem contact met ons op, we bespreken graag de diverse mogelijkheden.

TOP