Bedrijfscoaching

Het ondernemingsplan nog up-to-date?

Het begeleiden van ondernemers in hun persoonlijke vraagstukken over hun onderneming staat bij onze bedrijfscoaching centraal. Die vraagstukken gaan bijvoorbeeld over de organisatiestructuur, het personeel, vervangingsvragen of over persoonlijke vaardigheden. Door deze te linken aan een actueel ondernemingsplan met specifieke doelen wordt een actieplan opgesteld. Wat natuurlijk een vertaling is van de missie en visie van de onderneming.

Als ondernemer sta je er regelmatig alleen voor, daarom werken wij met je mee bij o.a.:

Het ondernemingsplan

Ga je een bedrijf starten en vraag je je af wat een goed ondernemingsplan nu eigenlijk is? Of ooit met een goed ondernemingsplan begonnen en vraag jij je af of je de juiste focus nog hebt?  Is je bedrijf wel zichtbaar genoeg? Waar zitten je potentiële klanten? Onze bedrijfscoaches hebben ruime ervaring in het begeleiden van MKB bedrijven en hun medewerkers. Samen kijken we naar wat beter kan.

Organisatievraagstukken

Managers van kleine tot middelgrote MKB bedrijven of ZZP’ers bieden wij organisatieadvies. In een persoonlijk gesprek kijken we in welke fase jouw bedrijf zich bevindt en wat de volgende stap kan zijn. Dit vertalen we in een gewenste organisatiestructuur / gewenste cultuur en een daarmee samenhangend personeelsplan.

De DISC methode

Teambegeleiding

Ieder team levert door een goede uitvoering van zijn taken een cruciale bijdrage aan de missie en visie van de organisatie. Hierbij komt ook de samenwerking in en tussen teams aan de orde of de verdere professionalisering van het team. De DISC (een instrument om ieder z’n persoonlijke communicatiestijl inzichtelijk te maken) is een goed instrument om het gesprek met elkaar te voeren.

De bedrijfscoach van Het PersoneelsPunt heeft ruime ervaring in teambegeleiding. Altijd professioneel praktisch en persoonlijk.

Grip op de zaak

Iedere situatie is uniek. Wij zijn benieuwd voor welke uitdagingen jij met jouw bedrijf staat en graag werken we samen met jou aan concrete oplossingen. Geen droge materie, maar praktijkgericht grip op de zaak krijgen.

Hoe we dat doen? Neem contact met ons op en we vertellen het je graag!

TOP