Individuele loopbaan­begeleiding, outplacement of re-integratie

Medewerkers blijvend in beweging krijgen is met een krappe arbeidsmarkt en oplopende pensioenleeftijden steeds belangrijker. Hoe laat je daarbij de persoonlijke doelen van je medewerker samenvallen met jouw organisatiedoelen? Onze loopbaancoaches gaan met dit vraagstuk aan de slag zodat dat medewerkers gemotiveerd en duurzaam inzetbaar blijven. In- of buiten de organisatie, in dezelfde of in een andere functie. Wat past voor werkgever en medewerker.

Loopbaan­begeleiding

Vind ik het werk dat ik nu doe nog leuk genoeg? Ik wil iets anders, wat voor mogelijkheden heb ik? Ik wil doorgroeien in mijn functie bij mijn werkgever, hoe zet ik een volgende stap in mijn persoonlijke groei? Ik wil mijn competenties in mijn functie verbeteren, hoe pak ik dat aan? Onze loopbaancoaches ondersteunen je bij deze vragen.

Re-integratie

Hoe langer een zieke werknemer thuis is, hoe lastiger het wordt om terug te keren in het arbeidsproces. Voor werknemer en werkgever is het belangrijk dat de werknemer weer snel aan het werk kan gaan. Onze werkcoaches zetten de vereiste trajecten in de verzuimperiode in gang en zorgen voor een begeleiding op het 1ste en 2de spoor. 

Outplacement

Wat als je medewerker, gedwongen door de situatie, moet gaan uitkijken naar een andere werkkring? Werkgever en medewerker komen bij ontslag overeen dat de medewerker, ondersteund door een outplacementbureau, op zoek gaat naar een andere baan. Wij doen dit op een laagdrempelige, maar wel professionele manier.  

Onze cursussen arbeids­mobiliteit

Het PersoneelsPunt biedt cursussen op het gebied van arbeidsmobiliteit, maar ook diverse andere cursussen.

Vorige
Volgende